Wijnpakketten uit Frankrijk!

Wijnpakketten zijn een populaire manier om wijn te kopen sinds de jaren tachtig toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd op de Amerikaanse markt. Wijnpakketten zijn onder meer de verzending van de selectie en productie van de wijn en informatie over de regio en het kweken van seizoenen van de variëteit die u hebt geselecteerd. Er zijn veel bedrijven die wijnmand bezorging bieden aan de Nederland. Omdat Nederland ook de Rotterdamse haven heeft zullen veel van deze bedrijven kunnen leveren aan Nederland. 

Het perfecte cadeau!

Als u ervoor kiest om de wijnmand rechtstreeks vanuit Frankrijk naar uw ontvanger te sturen, heeft u veel opties. Om de authenticiteit te waarborgen, moet u de wijn kopen bij een geautoriseerde wijnhandelaar die naar Frankrijk wordt verzonden. Dit is vooral belangrijk als u ervoor kiest om een gepersonaliseerde wijnmand te hebben, die zeer uitgebreid kan zijn. Wanneer u bestelt bij een geautoriseerde wijnhandelaar, kunt u er zeker van zijn dat uw geschenk op tijd en in goede staat zal aankomen. Als u een Franse wijnmand wilt sturen, heeft u veel mogelijkheden voor verbluffende manden. Een mandje uit Frankrijk is de perfecte optie voor een romantische gelegenheid of een jubileum. De manden zijn vaak gevuld met informatie uit de regio waar de wijn vandaan komt. Daarom hebben dit soort pakketten vaak onze voorkeur. Het kan worden verzonden naar een familielid als een verjaardagscadeau of om een jubileum te vieren. U hoeft de mand na gebruik niet als een pakket verzenden naar frankrijk, deze kan u zelf houden en gebruiken!

Waar te bestellen?

Als u een wijnpakket wilt bezorgen bij uzelf of bij vrienden van u dan kan u dat gemakkelijk doen via Frankrijk. De Fransen zijn immers al eeuwen experts op het gebied van wijn. Sommige van de meer populaire wijnen die vanuit Frankrijk zijn verzonden, zijn Chardonnay, Pinot Noir, Merlot, Sauvignon Blanc en Cabernet Sauvignon. De prijzen van de wijnmanden zullen variëren afhankelijk van het type druiven en de leeftijd van de wijn. Vintage wijn uit een wijnmakerij in Noord-Frankrijk kan bijvoorbeeld veel meer kosten dan een vergelijkbare vintage van een wijnmakerij in Californië omdat de druiven uit Noord-Frankrijk later worden geoogst en de druiven zijn van een hogere kwaliteit. Dit betekent echter niet dat de prijzen lager zijn als u online wijn bestelt bij een bedrijf in Frankrijk. De verzendkosten hiervoor zullen ook verschillen, afhankelijk van de nabijheid van de bezorglocatie bij uw woning.

Regels?

Als u wijn uit Frankrijk bestelt, wilt u in gedachten houden dat veel van dezelfde regels die van toepassing zijn op het verzenden van wijn in de staatslijnen ook van toepassing zijn op wijnen uit Frankrijk. Wijn die over een bepaalde leeftijd is (ongeveer twee jaar) wordt meestal alleen aangeboden in een verpakte verzameling en niet in een mand. Een wijn die minder dan 2 jaar oud is, kan alleen worden gekocht in een mand of van een online retailer met een minimale leeftijdseis. Als u een Franse wijnmand bestelt, moet u controleren of er extra toeslagen voor internationale zendingen zijn. Dit is sinds lange tijd geen probleem meer sinds zowel Nederland als Frankrijk deel uitmaken van de Europese Unie. Een pakket versturen naar frankrijk zou even duur zijn.  Daarom bent u waarschijnlijk goedkoper uit met het bestellen van een Frans wijnpakket dan een Amerikaans wijnpakket. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *