Voordelen van een spiegel met verlichting

Een spiegel met ingebouwde verlichting staat niet alleen prachtig in je badkamer maar is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Doordat de verlichting in de spiegel zit en ook nog eens super helder is wordt je persoonlijk verzorging een stuk gemakkelijker gemaakt. Het zicht is een stukken beter waardoor je de details niet meer vergeet.

Meer oog voor detail

Het werken aan je persoonlijke verzorging gaat een stuk comfortabeler met een spiegel die beschikt over een ingebouwde verlichting. Alles is veel beter zichtbaar waardoor je geen plekje op je gezicht vergeet. Kies je voor een spiegel die rondom verlichting heeft dan heb je ook geen last meer van schaduwen die vaak hinderlijk zijn als je bezig bent met je dagelijkse routine. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens vaak sneller klaar bent. Zo bespaar je ook nog eens tijd

Het ziet er prachtig uit

Dat een spiegel met verlichting praktisch is dat is nu wel duidelijk. Maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is een stijlvolle accessoire die past in iedere badkamer. Er zijn verschillende soorten spiegel. Vierkante, rechthoekige maar ook ronde. Verder kun je kiezen uit verschillende kleuren en ook kun je kiezen of je verlichting helemaal rondom wilt of alleen aan de boven- of beneden kant. Ook zijn er mogelijkheden tot verwarmde spiegels. Je hebt dan bijvoorbeeld geen last meer van condens en het houdt de badkamer lekker warm. Geen koude rillingen meer als je uit de douche komt.

Heldere LED verlichting

De verlichting die is ingebouwd in de spiegel zijn voorzien van led lampen. Deze gaan niet alleen veel langer mee maar zijn ook veel praktischer. Ze zijn helder van kleur waardoor je alles in de spiegels goed kunt zien. Zo mis je niets en kun je jezelf tot op de puntjes goed verzorgen. Zo kom je elke keer weer goed voor de dag. Er zijn ook volop mogelijkheden om de verlichting te kunnen dimmen met een afstandbediening zodat je een heerlijke sfeer kunt creĆ«ren. Dat voelt een stuk fijner dat het grote licht van de badkamer terwijl je zit te ontspannen in bad. 

Bron: https://www.badkamerspiegels.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *