Verlicht je kamer met Lightstrips van Hue

Een van de belangrijkste sfeermakers in huis is toch wel je verlichting. We zien regelmatig huizen waarin er bepaalde plekjes erg donker zijn en daardoor mis je vaak veel sfeer in huis. Gelukkig is daar een hele mooie oplossing voor. Om je een beeld te geven hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet met daarin één absolute uitblinker, namelijk de lightstrip van Philips Hue. Lees je mee?

Hanglampen

Afhankelijk van je woonruimte kan je natuurlijk kiezen voor mooie grote hanglampen in je woonkamer en boven je eettafel. Zeker als je een grote ontvangsthal hebt is het tof om daar een variatie aan verschillende hanglampen en bollen te hebben hangen. Hierdoor kom je direct binnen in een huis vol met sfeer en licht. We weten zeker dat je direct indruk achter laat.

Staande lamp

Heb je ruimtes en hoeken waar je met weinig natuurlijk licht zit? Dan is het aan te raden om deze hoekjes op een juiste manier te verlichten. Een mogelijkheid is om een staande lamp in een aantal hoeken te plaatsen. Kies voor een lamp die goed past binnen je interieur, smaak en wellicht wat uniek is. Met een staande lamp creëer je niet alleen sfeer door het licht maar ook door de vormgeving en de materialen en kleuren.

Hue lightstrip

De ultieme tip is toch wel om de Philips Hue strip te gebruiken. Deze lichtstrip is zo bijzonder omdat je deze bijvoorbeeld achter je tv kan plakken. Als je tv gaat kijken zet je Hue aan en wordt de achtergrond mooi verlicht. Dit is ideaal als je jouw tv aan de muur hebt gehangen. Ik kan hierover meepraten! Daarnaast kan je de strip of meerdere strips ook gebruiken om in kasten te hangen. Zo wordt jouw kamer op een unieke manier verlicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *