Sleutelhangers laten maken naar jouw wens

Je kan op ontzettend veel manieren sleutelhangers laten maken naar jouw wens. Er zijn heel veel vormpjes waarop je bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam kan laten bedrukken. Deze sleutelhanger kun je dan als reclame uitdelen aan potentiële klanten op een evenement of aan je werknemers geven als cadeautje. Het is ook erg leuk om als aandenken te geven op een festival of als je een feest geeft. Aangezien het een klein cadeautje is waar je zelf een tekstje op kan laten maken is het erg geschikt om in een goodiebag te stoppen. Iedereen vind het natuurlijk leuk om nog iets kleins te hebben als herinnering aan een leuke dag wat ook nog bruikbaar is, zoals bijvoorbeeld een sleutelhanger. 

Sleutelhanger gebruikelijke materialen

Van enorm veel materialen kun je sleutelhangers laten maken. Deze kun je allemaal laten bedrukken of lasergraveren naar jouw smaak. Om sleutelhangers te maken moet je dus eerst zoeken naar een geschikt materiaal die jou aanspreekt. Veel sleutelhanger die je ziet zijn gemaakt van plastic (PVC & plexiglas), dit is goedkoop en een gemakkelijk materiaal te gebruiken. Er zijn echter ook ontzettend veel andere materialen waar je uit kan kiezen, bijvoorbeeld metaal. Metaal is erg sterk en zal niet snel breken en daarbij goed geschikt voor iets kleins zoals een sleutelhanger wat overal mee naartoe gaat. Dit zijn erg gebruikelijke materialen waarvan je sleutelhangers kan laten maken. Je kan hierop goed een tekst of logo laten bedrukken. 

Sleutelhangers laten maken van bijzonder materiaal

Er zijn ook minder gebruikelijke materialen waarvan je sleutelhanger kan laten maken. Een voorbeeld hiervan is (imitatie)leer, ook al zie je dit al wel vaker. Je kan een sleutelhanger laten maken van leer en deze laten bedrukken. In dit leer kun je een metalen plaatje laten bevestigen met je logo erop, maar het is ook mogelijk het leer te laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk houten sleutelhanger te laten bedrukken, dit zie je ook al vaker. Een materiaal waar je al minder snel aan denkt bij sleutelhangers laten maken is kruk. Je kan kurk ook laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk knuffeltjes sleutelhangers te laten bedrukken. Zelfs van pluche kun je een sleutelhanger laten maken en deze bedrukken. 

Verschillende vormen sleutelhangers

Je kan sleutelhangers laten maken van verschillende materialen waarover je hierboven hebt gelezen. Deze materialen komen in ontzettend veel verschillende vormen waarvan sommige ook nog speciale gadgets hebben. Zo heb je metalen flesopener sleutelhangers. Deze komen in veel vormen, zoals een vissengraat, gitaar, fiets, auto, een voetbaltenue en nog veel meer. Daarnaast heb je sleutelhangers met een lampje erin. Deze zijn vaak van kunststof of metaal gemaakt. Zo’n lampje is erg handig als je bijvoorbeeld iets laat vallen onder je bureau of iets in je tas zoekt. Maar vergeet ook zeker niet de momenten dat je ‘s avonds in het donker thuiskomt en het sleutelgat niet kan vinden. De sleutelhangers van kurk en (imitatie)leer zijn dan weer te krijgen in wat meer simpele vormpjes. De pluche sleutelhangers zijn te vinden in verschillende diertjes. Zoals een tijger, koetje, olifant, giraffe en ga zo maar door. 

Wil je een sleutelhanger laten maken? Neem dan eens een kijkje op de site van Sleutelhangers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *