Koop toch een dispenser!

In deze tijden zijn we altijd op zoek naar de meest makkelijke en vooral de meest hygiënische manieren om dingen te doen. Als het gaat om handen wassen, dan is er één makkelijke oplossing: dispensers. De horeca, ziekenhuizen en veel kantoren zijn al voor gegaan, maar het is ook heel normaal en handig om dispensers thuis te hebben. Wat heb ik het nou eigenlijk over? Dat staat hier!

Wat voor dispensers zijn er?

Dispensers zijn automatische pompen. Het is niet alleen bedoeld voor zeep. Er bestaan ook dispensers voor handdoeken, alcoholgel, desinfectiemiddel, lotions en crèmes. Het verschil in deze dispensers zit voor alle vloeibare producten in de soort pomp die de dispenser heeft. Bij een handdoekjes dispenser kan er gekeken worden naar verschillende groottes, de dosering van de handdoeken en welke handdoekjes erin horen te gaan. Verschillende handdoeken hebben natuurlijk verschillende diktes.

Bij het begrip ‘dispenser’ zullen sommige mensen zeker denken aan die witte kastjes. Deze werken erg goed in een bedrijf of in het ziekenhuis, maar hoeven de meeste mensen eigenlijk niet in huis te hebben. Gelukkig bestaan er dispensers die er heel anders uitzien. Denk bijvoorbeeld aan nette zwarte of witte dispensers en dispensers die er modern uitzien tegen dispensers die haast doorzichtig zijn. Voor iedereen wat!

Voordelen van dispensers

Maar waarom zou je nou eigenlijk een dispenser kopen in plaats van reguliere zeeppompjes? Allereerst is het gebruik van een dispenser erg hygiënisch om te doen. Dit is zeker één van de voornaamste redenen waarom er zoveel dispensers gezien worden in ziekenhuizen of bij andere zorginstellingen. De dispensers hoeft namelijk niet aangeraakt te worden. Bij een zeepdispenser met sensor hoeft er maar één hand onder gehouden te worden en er wordt al zeep op gepompt, waarna de handen gewassen kunnen worden. Er hoeven dus geen vele vieze handen aan te zitten! Dit is natuurlijk zeker fijn bij bedrijven of grotere panden, waarbij er meerdere mensen aan één dispenser zullen zitten.

Daarnaast zijn dispensers erg duurzaam. De hoeveelheid zeep is al vooraf vastgesteld, waardoor er verspilling tegen wordt gegaan. De navulverpakkingen waarmee de dispensers weer gevuld kunnen worden, zijn vaak gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, zoals papier. Dit is dus veel beter voor het milieu dan al die plastic flesjes van vloeibare zeep die weg worden gegooid wanneer het product op is!

Als laatste voordeel is dat een dispenser erg makkelijk werkt. Iedereen kan het begrijpen en daarnaast gaat het sneller dan een pompje indrukken. Gewoon heel handig dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *