Klik hier: zo stijl jij jouw kindje het best

Jouw kindje verdient het ook om leuke kleren aan te hebben maar als ze echt nog heel klein zijn kunnen zij dit niet aangeven of kiezen. Daarom is het leuk als jij zelf een beetje weet wat je kindje leuk vindt en wat je natuurlijk zelf leuk vind om aan te zien. Je kind hoeft natuurlijk niet per se dure merken aan te hebben maar een leuke outfit is altijd leuk.

Comfort bovenop

Beginnend, naast dat je het leuk vind als je kindje er leuk uitziet is het comfort van het kind het belangrijkst. Het is niet fijn voor het kind als hij iets aan ‘moet’ terwijl hij hier niet prettig in kan bewegen en spelen. Het belangrijkste is dat het kind kan spelen, rennen en vliegen waar en wanneer hij wilt en de kleding die hij aan heeft dit dus ook toelaat. Daarbij kun je letten op de pasvorm, de maat maar ook het materiaal. Het materiaal is belangrijk omdat een kind lekker moet kunnen spelen en het hierbij niet te koud of te warm krijgt. Zo kun je denken aan katoen en spijker als fijne stoffen. Bij een kinderkleding online shop vind je vaak allerlei verschillende filters die je kunt gebruiken voor het zoeken van nieuwe kleding.

Laag over laag over laag

Voor een kind is het belangrijk om lekker te kunnen spelen. Daarbij is het comfort wel belangrijk.

Maar het creëren van laagjes is ook erg handig. Hierbij kan het kind verschillende laagjes aan of uit doen als het kind het warm of koud heeft. Wat betreft het stijlen kun je hiermee ook verschillende kleuren en materialen combineren tot een leuke outfit.

Met laagjes kun je ook denken aan een t-shirt met een vest en een jas erover of nog een sjaal erbij met bijpassende handschoenen. Zo heeft je kindje een outfit aan die jij leuk vind om te zien maar die ook erg praktisch is bij het spelen.

Streepjes, stippen,vierkantjes en allerlei kleuren

Ook het gebruik van kleuren en printjes kan een leuke draai geven aan de outfit van je kind.

Zo zijn er heel veel verschillende printjes voor een Name it shirt baby die je kunt kiezen en combineren met andere printjes. Zo kun je leuke t-shirts combineren met een stoere broek en gave schoenen met een sok met printjes bijvoorbeeld. Dit is hoe je printjes kunt combineren.

Dan kun je nog kijken naar kleur gebruik. Denk aan een kleurenpalet van onder andere kleuren zoals oranje, geel en bruin, die samen een erg herfstige outfit vormen. Maar ook kleuren zoals groen, geel en spijker zijn een leuke combinatie.

Laat de keuze aan het kind

Als jouw kindje oud genoeg is om keuzes te maken kun je natuurlijk ook een keer shoppen met je kindje of jouw kind laten kiezen welk t shirt hij aan wilt die dag. Zo is het handig om simpel twee keuzes per kledingstuk te geven die bij elkaar kunnen passen. Zo kan jouw kind leren om voor zichzelf keuzes te maken en duidelijk te maken wat hij leuk, mooi etcetera vindt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *