Kerstcadeau voor je personeel

Het is weer december en sinterklaas is alweer geweest. Dat betekent dat kerst steeds dichterbij komt en dat jij als leider van je bedrijf ook weer aan de slag moet met het regelen van een kerstpresentje of een kerstpakket voor de rest van het personeel. Dit kan je natuurlijk zo uitgebreid doen als dat je zelf wil, maar het belangrijkste is vaak dat je er aandacht in steekt en dat het wat leuks is voor iedereen. Ook kan je op deze manier weer een beetje reclame maken voor jouw eigen bedrijf door nieuwe bedrijfspennen laten maken van bijvoorbeeld een cross balpen en deze bij het kerstpakket te doen. Dit is namelijk een leuk extraatje waar je personeel waarschijnlijk ook nog echt wat aan heeft, aangezien de pen nog steeds een veelgebruikte tool is op de werkvloer.

Wat voor soort kerstpakket

Wanneer je weet hoeveel tijd, energie en geld je wil gaan besteden voor de kerstpakketten voor je personeel kan je ook online gaan kijken naar de verschillende opties die je hebt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een speciale cadeaubon, maar het is ook mogelijk om een grote doos vol met eten of drinken klaar te maken voor jouw personeel. Vaak wordt het gewaardeerd als er iets van eten bij zit met daarbij ook een fles drank of eventueel een luchtje. Dit laatste is alleen wel wat lastiger, aangezien je natuurlijk niet van iedereen weet wat ze lekker vinden ruiken. Wat je tegenwoordig ook wel vaker tegenkomt is dat er een aantal opties zijn, en dat je dan als werknemer zelf mag kiezen welk van deze verschillende opties het beste bij jou past en wat je het leukst vindt. Dan zal de werkgever dit gaan bestellen en krijg je met kerst dus een meer zelf uitgezocht product.

Wanneer ga je het kopen

Het probleem bij kerstpakketten, is dat heel Nederland er eigenlijk aan mee doet, en dat wanneer je het dus niet op tijd regelt alle leuke dingen al volledig zijn uitverkocht. Dit wil je natuurlijk niet, dus het is belangrijk dat je ruim op tijd begint met de voorbereiding van het bestellen van de kerstpakketten. Aangezien de meeste kerstpakketten al vanaf 1 december verstuurd worden, ben je nu net na sinterklaas eigenlijk al aardig laat. Het is dan dus belangrijk om snel iets te gaan regelen waar je bedrijf ook blij mee zal zijn. Dit hoeft dan natuurlijk niet zo’n standaard kerstpakket te zijn, maar een fles wijn of drank wordt vaak ook gewaardeerd. Ook kan je ervoor kiezen om geen kerstpakket te geven, maar juist met z’n allen luxe uit eten te gaan om op deze manier kerst met je bedrijf te vieren. Naast dat je jouw werknemers een kerstpakket kan sturen, kan je ook al jouw zakelijke relaties verrassen met kerstpakketten. Op deze manier blijf je ook met andere bedrijven verbonden tijdens de kerst, en heb je natuurlijk een grotere kans dat zij ook langer blijven samenwerken met jouw bedrijf, aangezien je ook in hun aandacht en tijd besteed. Dit is vaak zeer belangrijk in de zakelijke wereld, dus vergeet deze ook zeker niet! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *