Interieur ideeën

tuintegel

Op het moment zijn er veel verschillende woontrends aan de gang. Zo kan je denken aan de betonvloer, stalen deuren en marmer keukens. Maar juist ook de visgraat vloer met heel veel natuurlijke kleuren en hout. Altijd komt er wel wat nieuws op de markt en blijft het een tijdje in. Het is natuurlijk leuk om mee te gaan in deze trends en vooral als je veel ervan zelf kan doen. Stel je hebt een simpele keuken, met een marmer sticker kan je gemakkelijk jouw aanrechtblad omtoveren tot een marmer effect. Als je beton iets te duur vindt kan je ook betonlook verf van homeofconcrete kopen. Zo heb je dus alsnog de mogelijkheid om mee te gaan met de trends maar hoef je er niet al te veel voor uit te geven.

Beton cire

Beton cire is gepolijste beton die je eigenlijk overal in je huis voor kan gebruiken. Grotendeels wordt het gebruikt voor de vloer in de badkamer of keuken en voor wanden. Het is een slijtvast en watervast product waardoor het een erg gewenst product is. Vanwege de luxe maar ook natuurlijke uitstraling is het dus perfect voor eigenlijk elke inrichting. Je hebt verschillende kleuren, zo kan je kiezen voor beton cire wit maar ook voor beton cire grijs. In totaal zijn er 50 verschillende tinten waar je uit kan kiezen en natuurlijk ook mee kan combineren. Zo kan je de vloer eventueel grijs doen terwijl je de want dan juist grijs/wit maakt. Alle kleuren kan je bekijken op betoncire.shop. Het is een sterk product waardoor je het niet snel opnieuw hoeft aan te brengen.

Chalk paint

Chalk paint of ook wel schoolbordverf genoemd is een makkelijke verf die je zelf kan aanbrengen op bijna alles. Nadat je de verf in verschillende lagen hebt aangebracht kan je er dus met krijt op schrijven. Een perfecte verf dus voor bijvoorbeeld de keuken of kinderkamer. Als je graag een originele koelkast wilt waarbij je jouw boodschappenlijstje er gewoon op kan schrijven, kan je de koelkast dus met chalk paint verven. Omdat er dus heel veel mogelijkheden en kleuren zijn, zijn er nu dus hele chalk paint workshops om alle tips en tricks te leren.

Meubels

Misschien heb je nog wel een leuke kast of dressoir ergens staan die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Je kan de kast verven en de handvaten veranderen. Eventueel de pootjes in een andere kleur doen dan de rest of zelfs er een bohemian stijl van maken door er bamboe op te plakken. Hierdoor geef je jouw kastje een nieuw leven en het is ook nog eens goedkoper dan een nieuw kastje aan te schaffen. Dit is een makkelijk project maar je moet er natuurlijk wel het geduld voor hebben. Zo moet je kastjes vaak eerst nog ontvetten en schuren voordat je er meteen mee kan beginnen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *