Hotel Eindhoven centrum

Met een hotel in Eindhoven centrum heb je een goede uitvalsbasis om deze bruisende stad te verkennen. Met alle gezellige winkels, restaurants en cafeetjes in het centrum hoef je je nooit te vervelen. Ervaar de typische Brabantse gezelligheid in deze stad. Met een hotel in Eindhoven centrum zit je dichtbij alle bezienswaardigheden en activiteiten die er te doen zijn. Verblijf je liever in een rustig gedeelte van de stad? Kies dan voor hotel Parkzicht Eindhoven, dit is gelegen aan het mooie Stadswandelpark. Zo begin je de dag goed met een fijne wandeling in het park. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Eindhoven, waardoor je je gemakkelijk van a naar b verplaatst. Door te verblijven in de Holiday Inn in Eindhoven ben je dichtbij Centraal Station waardoor je gemakkelijk de trein of bus pakt naar iedere gewenste bestemming!

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Wanneer je een hotel in Eindhoven centrum boekt, dan is er in de nabije omgeving genoeg te doen. Ben je een echte kunstliefhebber? Bezoek dan het Van Abbemuseum om de grote collectie moderne kunst te bewonderen. Wanneer je geïnteresseerd bent in geschiedenis bezoek je het Prehistorisch Dorp, dit is een openluchtmuseum waarbij je een stap terug in de tijd doet. Bezoek ook het DAF museum voor een nostalgisch gevoel om deze vintage auto’s te bekijken.

Eindhoven staat bekend als een ‘grote groene stad’, waar veel aandacht is gegeven aan het ontwerpen van stadsparken en leuke activiteiten die hier georganiseerd worden. Ga bijvoorbeeld wandelen in het Genneper Park of gezellig met het hele gezin midgetgolfen. Bij de Tongelreep kan je terecht voor een middagje lekker zwemmen. Zo ervaar je het ultieme vakantiegevoel!

Uitgaansgelegenheden in Eindhoven

In Eindhoven worden er vele evenementen georganiseerd die jong en oud vermaken. Zo is er altijd genoeg te beleven als je een hotel in Eindhoven centrum boekt. Het centrum van Eindhoven staat bekend om de gezelligheid die de stad te bieden heeft. Zo zijn er altijd leuke kroegen, eetgelegenheden en winkels te vinden voor een leuk dagje uit. Wanneer je lekker wilt shoppen, bezoek je het nieuwe winkelgebied ‘Rond de Admirant’ om lekker rond te struinen. Wanneer je een avondje goed wilt stappen, bezoek je de 225 meter lange uitgaansstraat ‘Stratumseind’ voor een gezellige avond.

Wanneer je een uniek evenement wilt bezoeken in Eindhoven, boek je een hotel in Eindhoven centrum in november. In de openbare ruimtes zijn de mooiste lichtkunstwerken geplaatst tijdens GLOW. Zo kan je genieten van een onvergetelijke stedentrip tijdens dit lichtspektakel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *