Financieel alles op orde

hypotheek advies

Hoe eerder je de financiële situatie op orde hebt hoe eerder je daarvan profiteert, veel mensen weten niet goed hoe ze bijvoorbeeld ervoor staan met hun pensioen. Toch is het zeer belangrijk om hier eens tijd aan te besteden voor het te laat is, hoe langer je wacht hoe korter de tijd is om in te grijpen mocht je een tekort voor je pensioen hebben. Een financieel adviseur NHP helpt je om financieel alles op orde te krijgen, zodat je geen zorgen meer hebt over de toekomst. 

financieel adviseur

Ook bij grote uitkeringen

Het kan voorkomen dat je wordt ontslagen en een handdruk meekrijgt, het is niet verstandig om dit geld direct te gebruiken. Een financieel adviseur NHP kan je precies vertellen hoe je het meeste rendement kunt behalen met het geld of hoe je ermee om moet gaan. De adviseur werkt op afstand en is zes dagen in de week te bereiken, voordeel hiervan is dat je een vaste adviseur hebt die voor je klaar staat. Geen vage hoge tarieven maar een vast maandelijks bedrag wat voordelig uitpakt.

Meerdere manieren van contact

Vaak wanneer je gebruikt maakt van een adviseur ben je vrij beperkt, je kunt tussen kantooruren bellen en dat was het dan wel. Met de financieel adviseur NHP ben je niet beperkt tot kantooruren, en je hebt verschillende manieren om contact op te nemen met de adviseur. Via mail, chat en telefoon kun je contact zoeken met de adviseur, dit heeft als voordeel dat je zelf kunt bepalen of iets haast heeft of niet. Bij niet dringende vragen stuur je een mail, heeft het spoed dan is een belletje zo gepleegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *