Fabius opleidingen: kies voor management assistent

Ben je op zoek naar een nieuwe opleiding waarmee je in een andere functie aan de slag kunt? Je laten omscholen is heel goed mogelijk bij Fabius opleidingen. Hier kun je tal van opleidingen vinden waarmee je snel aan de slag kunt bij verschillende bedrijven. Een van de functies waarin jij aan de slag kunt is management assistent. Houd je van aanpakken, kun je goed improviseren en houdt je ervan om problemen op te lossen? Dan is deze functie perfect voor jou!

Met de opleiding management assistent ben je in ieder geval verzekerd van een veelzijdige functie. Je doet niet alleen administratieve taken, maar je zorgt ook voor de planning van reizen, evenementen en meer. En omdat er veel vraag is naar medewerkers in deze functie is het zeker aan te raden om je te verdiepen in deze functie.

Management assistent worden? Bekijk hier je opties

De opleiding management assistent bestaat uit twee onderdelen. Eerst volg je de opleiding administratief medewerker, waarin je alles leert over de administratieve vaardigheden die je binnen een bedrijf uitvoert. Daarna doe je de vervolgopleiding management assistent: je beschikt dan over de belangrijkste basiskennis, zodat je een brede basis opbouwt en zo je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. De opleiding bestaat in totaal uit 45 lessen van 3 uur: daarna volgt een examen. Bij het halen van je examen ontvang je een diploma en kun je snel aan de slag als management assistent. Ontdek jouw opties bij Fabius om deze opleiding te gaan volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *