Eenvoudig een auto huren voor een weekend

Je kunt eenvoudig beschikken over een auto als het jou uitkomt. Zo kun je bijvoorbeeld een auto huren voor een weekend. Het huren van een auto is heel eenvoudig, want in heel Nederland staan er 2.150 auto's klaar voor mensen die voor een lang weekend een auto willen huren. Ongetwijfeld staat er dus ook een auto bij jou in de buurt. Wil je een auto huren voor een weekend? Dan kun je op de website van het bedrijf zoeken naar een deelauto die bij jou in de buurt staat. 

Een auto huren voor een lang weekend

Hoe kun je een auto huren voor een weekend? Ongetwijfeld heb je een deelauto gevonden die bij jou in de buurt staat. Je hebt dan niet te maken met het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Het reserveren, openen en sluiten van de auto doe je namelijk via de app van het bedrijf dat de auto's verhuurd. Je kunt in deze app eenvoudig selecteren dat je de auto bijvoorbeeld een lang weekend wilt gebruiken. Om een auto te kunnen huren moet een aantal stappen zetten. Je moet je gratis aanmelden bij het bedrijf dat de auto's verhuurd. Heb je dat gedaan? Dan kun je binnen een half uur een auto, reserveren, openen en wegrijden. Vervolgens kun je via de website of de app jouw auto reserveren. De door jou gereserveerde auto kun je openen via de app. Wil je de auto starten? Dan moet je  eerst de boordcomputer uit het dashboardkastje  pakken, de pincode invoeren en de sleutel uit de boordcomputer trekken. Is de rit afgelopen? Dan moet je de auto terugzetten op originele parkeerplaats. Iedere deelauto heeft zijn eigen parkeerplaats. Daarom hoef je geen parkeergeld te betalen als de deelauto in een betaald-parkeren zone staat.

Het gemak van een OV auto

Reis je met het OV? Dan kun je bij aankomst op een station waarschijnlijk beschikken over een OV auto. Deze bekende rode stadsauto's, elektrische auto's, stationwagens en bestelbusjes zijn immers te vinden bij ruim 130 NS-stations. Een OV auto is ideaal naast het OV, want je hebt als treinreiziger het gemak van een auto dichtbij. Reis je met het OV en wil je geld besparen? Dan is het gebruiken van een OV auto zeker het overwegen waard. Je bespaart jezelf dan immers de kosten van afschrijving, onderhoud, verzekering, parkeren of tanken.  Gebruik je de OV auto maar af en toe? Kies dan voor het abonnement Soms. je betaalt dan een bedrag per uur en een bedrag per kilometer. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *