Een Profuomo overhemd straalt stijl, luxe en kwaliteit uit

 

Profuomo maakt exclusieve herenoverhemden in alle gewenste maten en pasvormen. Bij het ontwerp en de fabricage van Profuomo overhemden wordt altijd op de kleinste details gelet, of het nu gaat om een ​​formeel business overhemd of casual overhemden. Hun exemplaren zijn verkrijgbaar met vele soorten kragen gaande van snit, extra snit, flap, Kent, eendelige kraag, puntige kraag, halfopen kraag en vleugelkragen. De naam profuomo laat vermoeden dat het een Italiaans modemerk is. Niets is minder waar. Het is een puur Nederlands bedrijf dat in 1934 werd opgericht op de kledingmarkt. Dankzij de combinatie van klassieke productiemethodes met de technologie van de toekomst staat het merk voor klasse, luxe en kwaliteit. Een Profuomo overhemd wordt met de meeste zorg gemaakt uit de beste stoffen voor de realisatie van de mooiste Italiaanse ontwerpen. Het merk staat vandaag voor exclusieve overhemden, poloshirts, truien, riemen en sjaals in diverse (trendy) kleuren en kleurcombinaties

Alleen uit hoogwaardige Italiaanse stoffen

Voor het vervaardigen van deze Profuomo overhemden worden uitsluitend hoogwaardige Italiaanse stoffen gebruikt zoals Twill, Oxford en Panama Oxford. Voor ijzersterke wevingen zijn ze ook vaak op basis van een Two Ply en Popeline weving daar waar nodig. De shirts vallen op door hun hoge kwaliteit en de focus ligt op rustige kleuren en motieven. Al speelt het bedrijf steeds meer in op moderne kleuren en dessins. Dit vooraanstaande kledingmerk brengt jaarlijks twee nieuwe collecties uit, één bestemd voor de lente en de zomer en een tweede voor de herfst en de winter. De lente- en zomercollectie is meestal vrolijk gekleurd met veel dessins, vaak met bloemmotieven. Voor de herfst en de winter kiezen ze vaak voor donkere kleuren. Elk overhemd van Profuomo dat de fabriek verlaat is daardoor uniek.

Profuomo overhemd online kopen

Een Profuomo overhemd koop je online. Daar heb je de juiste maten voor nodig zoals je boordmaat, je fit, je voorkeuren in boord en manchetten. Profuomo biedt regular fit (ook wel comfort fit of normal fit genoemd), een losse fit die vooral geschikt is voor stevig gebouwde mannen, slim fit voor slanke mannen en superslim fit voor de echt slanke man.

Strijkvrije overhemden van Profuomo

Strijkvrije of non-iron overhemden van Profuomo zijn erg praktisch. In principe moet je deze overhemden dus niet eens te strijken. Wil je deze overhemden toch strijken? Dan kan dat ook, en zelfs makkelijk. Alle overhemden in de Originale collectie zijn strijkvrij. Maar ook in de Sky Blue collectie van Profuomo vind je overhemden die geen strijkijzer nodig hebben. Dat is het geval voor het Travel Shirt. Dit strijkvrije overhemd blijft kreukvrij, zelfs na de meest veeleisende werkdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *