Een haartransplantatie in Turkije, wat kun je verwachten?

Tegenwoordig zijn er erg veel mensen die hun onzekerheid uiten over hun haarlijn en zijn er mensen die beschikken over kale plekken op het hoofd. Een haartransplantatie kan hiervoor een oplossing zijn, waarbij er met een hevige ingreep nieuwe haartjes worden gezet in de hoofdhuid en je na loop van tijd zult beschikken over volle haargroei. In dit blog vertellen we je graag meer over hoe een haartransplantatie bij Dr. Cinik verloopt, hoe je begeleidt wordt door een Nederlandstalige assistentie en hoe de rest van het verblijf eruit zal zien!

Het ontvangst in Turkije

Wanneer je aankomt op het vliegveld van Istanbul, zal de Nederlandse assistentie je ontvangen en begeleiden naar de transfer. Je verblijft in een vijfsterrenhotel en is al hte vervoer van en naar het vliegveld geregeld en zul je ook voor de behandelingen bij het hotel worden opgehaald. Samen met de specialist doorloop je nog een keer het vooropgezet stappenplan en zul je het complete transplantatie traject doorlopen. De Nederlandse assistente begeleidt je hierbij, waardoor je later niet voor verassingen of ongewenste situaties komt te staan. 

Het verdere verloop van de behandeling

Na te zijn aangekomen en kennis te hebben gemaakt met de assistente en de specialist, is het tijdens de tweede dag tijd voor een consult met Dr. Cinik. In overleg zal er een nieuwe haarlijn worden getekend en worden er fotos gemaakt voor de latere vergelijkingen. Onder begeleiding van de Nederlandse assistente zul je de operatie ingaan en kan de transplantatie van start gaan, die plaatsvindt onder lokale anesthesie. NA de assistentie krijg je uitleg over de medicatie van de assistent en zul je weer met de transfer naar het hotel worden gebracht.

De derde dag wordt er geëvalueerd op de transplantatie en voert Dr. Cinik een nacontrole uit. Dr. Cinik verwijdert de bandage van het hoofd, maakt het hoofd schoon en loopt de specialist de gehele haartransplantatie na. De eerste nazorg wordt gegeven, geeft de assistente je aandachtspunten voor het wassen van je haar en vertrek je alweer terug naar Nederland. 

Terug in Nederland

In Nederland zal de assistente je nauw in de gaten houden. Wanneer je vragen hebt of ergens onzeker over bent, is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen en staat de assistente voor je klaar. Een aantal maanden zul je nog constant gebeld en op de hoogte gehouden worden, om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Na loop van tijd zul je beschikken over een nieuwe en volledige haargroei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *