Dames leren jas

dames leren jas

Jassen we kennen ze allemaal. We gebruiken ze tegen de kou, wind, hagel, sneeuw, regen etc. Ze houden ons warm en bieden ons dat we er ook nog eens leuk uitzien. Er zijn allerlei verschillende soorten merken en stijlen van jassen. Zo heb je jassen die van een glanzende stof zijn gemaakt, maar ook jassen die bijvoorbeeld met leer gemaakt zijn. Bij dames leren jas kun je terecht voor een groot assortiment van jassen.

Wat is leer?

Leer of ook wel genoemd leder is gemaakt van het huid van een dier. Dit kunnen paarden, varkens, koeien,lammen,herten of ree├źn zijn maar ook dieren zoals krokodillen of slangen. Leer kan dus van elk dier gemaakt worden.
Het gebruik van dit leer kan voor verschillende dingen zijn. Dit kan zijn voor de bekleding in de auto. Dit kan zijn voor de nette heren schoenen. Dit kan zijn voor de meubels die je in je huis hebt staan. Dit kan zijn voor een dames leren jas. Kortom leer kan voor vele dingen gebruikt worden. Wil je liever voor iets gaan wat diervriendelijker is? Kies dan voor kunst leer dit leer lijkt sprekend op echt leer alleen is het niet gemaakt van dieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *