Ze mogen wel weten dat ik ziek ben, maar niet zien. Wanneer u heel ziek bent maakt het verlies van uw haar dan nog iets uit? Ja, héél véél, zeggen de vrijwilligers van de Stichting Puik voor Elkaar!

Help ons

    Sponsor worden
Ieder jaar geeft de Stichting Puik voor Elkaar vele tientallen vrouwen met kanker een gratis pruik. Vrouwen die hun haar verliezen door chemokuren en/of bestralingen en zelf geen pruik kunnen betalen. Zonder uw hulp kan de Stichting Puik voor Elkaar dit niet doen. Zo simpel is het. Kunnen we op uw steun rekenen?
Lees verder »
     
    Het Puike Pruikje
Het exclusieve, dierbare beeldje is met passie voor onze "Puike Vrouwen" vervaardigd.
Lees verder »
     
  Puike Zakenclub
De Stichting Puik voor Elkaar is altijd op zoek naar zakenpartners. Organisaties die zich samen met ons willen inzetten voor (jonge) vrouwen die een pruik zelf niet kunnen betalen. Wilt u een Puike Zakenborrel bijwonen? Dat kan!
Lees verder »
     
  Puike lunch
Hoe kunnen wij vrouwen andere vrouwen helpen? Dat is eigenlijk best eenvoudig. Om vrouwen die zelf geen pruik kunnen betalen te steunen kunt u een puike lunch organiseren. Wij zouden het geweldig vinden als u voor de Stichting Puik voor Elkaar een lunch zou willen organiseren. Wij hebben een informatiepakket samengesteld.
Lees verder »
     
  Puike spaarpot
Wilt u onze stichting ondersteunen? Dan kunt u een puike spaarpot van ons neerzetten in uw bedrijf of organisatie.
Zo geeft u uw bezoekers de gelegenheid om iets te doneren aan ons goede doel. Elke donatie wordt door ons zeer gewaardeerd!
Lees verder »
     
  Vriend worden
Vrienden maken het leven leuk! Vrienden kunnen het leven weer een beetje Puik maken voor de mensen die een grote strijd leveren tegen kanker en daarbij ook nog eens hun haar verliezen. 
Met u als vriend, kunnen wij gratis pruiken blijven schenken aan mensen die het erg zwaar hebben. Op deze manier geven wij deze mensen weer een stukje van hun identiteit terug.
Lees verder »
     
  Puike fondsen
Wilt u ons als fondsbeheerder steunen?
Dat zouden wij geweldig vinden! Puik voor Elkaar is een stichting die zich bij uitstek leent om tot doel gekozen te worden. Onze enthousiaste vrijwilligers werken elke dag hard, en zonder enige vergoeding, om de stichting op professionele wijze te promoten en zoveel mogelijk kankerpatiënten een pruik te kunnen geven.
Lees verder »
     
  Een actie voor Puik voor Elkaar
Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u nog een goed doel? Stichting Puik voor Elkaar is een organisatie die zich hier fantastisch voor leent! Wij zijn blij met uw initiatief dat ons in staat stelt weer meer vrouwen met kanker blij te maken met een gratis pruik. Bent u geinteresseerd?
Lees verder »
     
  Puike golfdag
Wilt u een spannende en gezellige golfdag beleven en tegelijkertijd ook de Stichting Puik voor Elkaar steunen? Of u nu een flight boekt voor het golftoernooi of deelneemt aan een clinic; de golfdag belooft, net als die van de vorige jaren, weer een daverend succes te worden!
Lees verder »
  Puike rally
Wilt u een meedoen met de Puike Rally van de Stichting Puik voor Elkaar? De rally is voor iedereeen! Oldtimers, Specials en alle normale auto’s! Het is wel de bedoeling dat uw auto “opgepuikt” wordt. Wij verwachten natuurlijk iets origineels want wij houden wel van een beetje gekkigheid!
Lees verder »
     
De stichting Puik voor Elkaar wil graag een prachtig ‘feel good’ verhaal vertellen over drie heel bijzondere zusjes!Nienke, Merel en Sarah Pompen hebben alle drie hun lange haren laten afknippen voor het goede doel! Nienke (15) had drie jaar geleden gezien dat iemand op haar school haar haar had gedoneerd voor het goede doel. Ze besloot toen dat zij dat zelf ook graag wilde doen. Toen ze haar plannetje thuis vertelde wilden haar twee jongere zusjes, Merel (11) en Sarah (11) ook meedoen!
De tweelingzusjes hadden eerder ook al spulletjes verkocht voor KIKA. Nu wilden zij ook hun haar gaan doneren voor het goede doel! Maar liefst drie jaar lang hebben de meiden hun haar laten groeien! Om zieke mensen te helpen die hun haar zijn kwijt geraakt en een pruik nodig hebben.
Lang haar is prachtig en kostbaar want er kunnen hele mooie pruiken van worden gemaakt. Pruiken die zieke mensen met haarverlies kunnen helpen zich een beetje beter te voelen! En nu, na drie jaar wachten, was het zover! De grote dag was aangebroken waarop de drie meisjes hun lange haren lieten afknippen bij Hair Impressions in Schiedam! (www.hairimpressions.nl)
Merel vertelde tegen de omstanders: ‘ik wil mijn haar doneren omdat bij mensen die ziek zijn het haar niet meer groeit en bij mij wel!’ Is dat niet prachtig? Zo zit het precies! Meiden, jullie zijn echte helden! De stichting Puik voor Elkaar zegt: heel erg bedankt! 

Klik op deze link voor meer verhalen over haardonaties en ander nieuws.